autentificare | inscriere  PARTENERI: Predictii tenis | Tenis live

Tennis Prediction - Românã
  • Tennis Prediction - English
  • Tennis Prediction - Deutsch
  • Tennis Prediction - Românã
  • Tennis Prediction - Italiano
  • Tennis Prediction - Polski
  • Tennis Prediction - Español
  • Tennis Prediction - Magyar
  • Tennis Prediction - Èesky
  • Tennis Prediction - Slovensky
  • Tennis Prediction - Hrvatski

Conditii generale de utilizare a serverului TennisPrediction.com

1. Generalitati
TennisPrediction.com a fost construit cu scopul de a ajuta pariorii in pronosticarea meciurilor cat si pentru vizitatori, care sunt interesati de informatii despre lumea tenisului. Un utilizator poate afisa statisticile unui jucator, sau sa compare 2 jucatori dupa niste criterii de selectie. Odata cu compararea jucatorilor folosind diverse criterii se cauta automat si cotele inregistrate in rezultatele precedente dintre cei doi jucatori.

2. Proteharea informatiilor personale si a intimitatii
Pentru informatiile personale, care nu vor fi accesate de o a treia parte, sunt considerate: email-ul si parola utilizatorului, care sunt notate in timpul inregistrarii si adresa de ip, care este notata in timpul inregistrarii sau in timpul vizitelor utilizatorului. Email-ul serveste comunicarii administratorului si utilizatorului, parola se foloseste in timpul autorizarii unui anumit utilizator, iar ip-ul este notat in cazul identificarii unui utilizator ca a incalcat regulile (conditiile) pentru utilizarea serverului TennisPrediction.com sau pentru identificarea utilizatorului in cazul ca a incalcat legea. Alte fapte ale tipserului, care sunt predictiile sale, biletele si chiar alte contributii ale utilizatorului sunt rezervate administratorului serverului TennisPrediction.com pentru a putea deveni accesibile publicului, care este cea de-a treia persoana. Administratorului ii este rezervat dreptul preventiv de a controla mesajele personale trimise intre utilizatorii serverului TennisPrediction.com in afara de a asigura ordinea, indeplinind conditiile folosirii serverului TennisPrediction.com cat si respectarea legilor. Administratorul are dreptul de a trimite utilizatorului un email publicitar, dar maxim unul la 30 de zile. Utilizatoruil are dreptul de a cere anularea trimiterii mail-uri publicitare, ceea ce noi vom respecta. Un email nu este considerat publicitar daca contine informatii despre noutati ale serverului TennisPrediction.com . Este interzis sa trimiti mesaje publicitare, decat cele cerute in casuta de mesaje personale.

3. Link-uri pe pagina partenerilor
Link-urile, care sunt adrese catre alte servere, in afara de serverul TennisPrediction.com au numai un caracter informativ si se presupun ca ajuta utilizatorul atunci cand cauta informatie, cea pe care o cauta. Nu putem garanta legalizarea, corectia, actualitatea si securitatea pentru faptele personale si pentru alte politici ale serverelor pe care navigati. In cazul in care va decideti sa nevigati pe o adresa catre care ne adresam printr-un link, faceti acest lucru pe propriul risc si administratorul serverului TennisPrediction.com nu are nici o responsabilitate pentru problemele ce pot aparea sau pentru pierderile cauzate de la legaturile acestui server.

4. Competitia
Scopul competitiei de pe serverul TennisPrediction.com este acela de a aduna cel mai mare numar de puncte. Utilizatorii cu cel mai mare numar de puncte intr-o luna castiga premii dupa fondul de premiere. Cu scopul de a securiza calitatea competitiei si utilitatea alegerilor adaugate, limitam numarul maxim de meciuri, pe care utilizatorul le poate adauga la bilet intr-o zi la 4 meciuri . Estre strict interzis ca un utilizator sa se inregistreze de mai multe ori sub alte denumiri de utilizator si sa participe in competitie. In cazul descoperirii inregistrarii multiple, contul utilizatorului respectiv va fi anulat pe serverul TennisPrediction.com

5. Alegerile unui jucator
Utilizatorul , care s-a alaturat competitiei, are o alegere in competitie dintre 2 optiuni, alegerea: 1 si alegerea: 2. In cazul in care utilizatorul a pariat alegerea: 1, el a pariat ca acel jucator va castiga, care este listat ca gazda, iar in cazul in care a pariat alegerea: 2, el a pariat ca acel jucator va castiga, care este listat ca oaspete.

6. Cota totala
Cota totala este stabilita ca si cota abstracta pentru tipul ales al unui meci .

7. Eventualul (posibil) castig / eventualul profit / eventuala pierdere
Eventualul castig prezinta cea mai mare rata a castigurilor, eventualul profit prezinta rata rezultatului redusa cu 1 punctm iar eventuala pierdere prezinta pierderea unui punct .

8. Bilet Corect sau Gresit
Biletul este castigator in cazul in care meciul pariat s-a terminat in felul in care utilizatorul a pariat.

9. Meciuri amanate / nejucate
Meciurile, care au fost amanate, mai precis care nu au fost jucate pentru anumite motive, sunt considerate castigatoare, iar cota lor este fixata la 1.

10. Meciuri abandonate
Meciurile abandonate sunt considerate pierdute pentru jucatorul care a abandonat meciul.

11. Raitingurile de meci
Raitingurile de meci se efectueaza de obicei in a doua zi de dimineata, chiar dupa un meci jucat, daca rezultatele meciurilor sunt cunoscute.

12. Oferta meciurilor
Oferta meciurilor este actualizata in general la orele diminetii. Este numai decizia administratorului, ce meciuri va include in selectia de meciuri si ce raitinguri desemneaza pentru pronosticarea meciurilor, cu efort el va arata raitingul mediu, care este calculat ca forma medie din rata abstracta a pronosticarii , rata care va fi memorata si scrisa pentru pronosticul respectiv.

13. Anularea / repararea biletelor, meciurilor
Administratorul web are rezervat dreptul de a elimina meciul din selectia disponibila fara a da explicatii, are dreptul de a modifica predictii date gresit, chiar si biletelor inchise ale utilizatorilor, aceasta pentru a anula meciuri (le clasifica ca si castigatoare cu raitingul 1), chiar si pe biletele inchise ale utilizatorilor fara a da vreo motivatie (dar deobicei cauza va fi un meci afisat gresit, acesta fiind un meci inexistent).

14. Anularea contului si blocarea accesului
Administratorul are dreptul rezervat de a anula contul unui user, pentru a bloca accesul la serverul TennisPrediction.com , fara nici un motiv. In cazul anularii contului, ceea ce blocheaza accesul la cont, nu se acorda nici un fel de compensatii pentru utilizator.

15. Concluzii
Administratorul serverului TennisPrediction.com nu are nici o responsabilitate pentru corectitudinea si actualitatea informatiilor afisate, nici pentru pierderile financiare si nici pentru diferite pierderi care se produc din cauzautilizarii serverului TennisPrediction.com . Administratorul nu are nici o responsabilitate pentru contributiile adaugate pe server de catre utilizatori (responsabilitatea pentru contributiile individuale le are utilizatorul care a adaugat contributia). Informatia care este afisate pe serverul TennisPrediction.com Information, which is displayed on the server TennisPrediction.com e sub egida autorizatii legale, iar oricare alta imprastiere sau publicatie a unei parti sau a partii intregi fara acordul scris al administratorului este strict interzis


18+