odjava | registracija  PARTENERI: 1x2tip.com | Tenis rezultati uživo

Tennis Prediction - Hrvatski
  • Tennis Prediction - English
  • Tennis Prediction - Deutsch
  • Tennis Prediction - Românã
  • Tennis Prediction - Italiano
  • Tennis Prediction - Polski
  • Tennis Prediction - Español
  • Tennis Prediction - Magyar
  • Tennis Prediction - Èesky
  • Tennis Prediction - Slovensky
  • Tennis Prediction - Hrvatski

Opći uvjeti za korištenje servera TennisPrediction.com

1. Opći dio
Web TennisPrediction.com namijenjen je da pomogne kladiteljima u pogađanju rezultata tenis mečeva, kao i posjetiteljima koje interesiraju informacije vezane na tenis. Korisnik može pregledavati statistike nekog igrača ili uspoređivati dva igrača prema odabranim kriterijima. Prema odabranim kriterijima automatski se izračunava postotak vjerojatnosti pobjede jednog igrača u odnosu na drugog temeljem njihovih prijašnjih rezultata.

2. Zaštita osobnih podataka i privatnosti
Osobnim podacima koji neće biti dostupni trećoj strani smatramo: email i lozinku korisnika, upisane pri registraciji, kao i IP adresu koja je zabilježena pri registraciji i nekim posjetama stranici. IP adresa se pohranjuje radi otkrivanja kršenja pravila korištenja servera TennisPrediction.com ili za identifikaciju korisnika u slučaju kršenja zakona. Ostale informacije o korisniku, predviđanja, listići i drugi doprinosi mogu se prikazivati javnosti od strane Webmastera servera TennisPrediction.com. Webmaster zadržava pravo preventivno nadzirati poruke razmijenjene između individualnih korisnika na serveru TennisPrediction.com, u cilju održanja reda, pridržavanja pravila i osiguranja upotrebljivosti servera TennisPrediction.com kao i pridržavanja zakona. Webmaster zadržava pravo slanja reklamnog materijala registriranim korisnicima putem emaila, ali maksimalno 1 tokom 30 dana. Korisnik ima pravo zahtjevati poništenje slanja reklamnih emailova, što će biti poštovano. Reklamnim emailom ne smatraju se novosti vezane na server TennisPrediction.com. Zabranjeno je slanje reklamnih poruka putem privatnih poruka.

3. Linkovi na partnerske stranice
Linkovi koji upućuju van servera TennisPrediction.com su isključivo informatinog karaktera s ciljem usmjeravanja korisnika u potrazi za informacijama. Ne možemo garantirati zakonitost, točnost, aktualnost i sigurnost podataka sa tih servera. Prelazak na te servere je isključivo na Vašu odgovornost i webmaster servera TennisPrediction.com ne snosi nikakvu odgovornost za eventualne posljedice ili probleme zbog korištenja istih.

4. Natjecanje
Cilj natjecanja na serveru TennisPrediction.com je osvojiti najviše bodova. Korisnik koji osvoji najviše bodova u nekom mjesecu osvaja nagradu prema popisu nagrada. U svrhu osiguranja kvalitete natjecanja i korisnosti danih oklada, ograničili smo maksimalni broj oklada koje korisnik može dodati na svoj listić za svaki meč kao i broj listića. Moguće je dodati 4 pojedinačna meča i moguća su 4 listića dnevno. Strogo je zabranjeno istoj sobi sudjelovanje u natjecanju pod više korisničkih imena. U slučaju da otkrijemo zlouporabu registracije, obrisati ćemo korisničke račune sa servera TennisPrediction.com.

5. Odabir tipa
Korisnik koji se priključio natjecanju, može birati između dva tipa, tip 1 i tip 2. U slučaju da je odabrao tip 1, kladi se da će pobijediti igrač označen kao domaći, a u slučaju da je odabrao tip 2, kladi se da će pobijediti igrač označen kao gost.

6. Ukupni tečaj
Ukupni tečaj je tečaj iskazan za odabrani tip odabranog meča.

7. Eventualni (mogući) dobitak / eventualni profit / eventualni gubitak
Eventualni dobitak je visina tečaja, eventualni profit je tečaj minus 1, a eventualni gubitak je -1.

8. OK ili KO listić
Listić je dobitni u slučaju da je meč završio na predviđen način.

9. Odgođeni / neodigrani mečevi
Mečevi koji su odgođeni tj. Iz nekog razloga nisu održani ocjenjuju se kao dobitni uz tečaj 1.00.

10. Odustajanja
Odustajanje se upisuje kao izgubljeni meč za igrača koji je odustao.

11. Rezultati mečeva
Rezultati se obično upisuju dan nakon što je meč odigran, ukoliko su poznati.

12. Ponuda mečeva
Ponuda tečajeva uglavnom se ažurira u jutarnjim satima. Odluka je webmastera koje će mečeve uključiti u ponudu kao i koji rejting će dodijeliti individualnim predviđanjima.

13. Poništavanje / ispravak listića, mečeva
Webmaster zadržava pravo povući meč iz ponude bez obrazloženja, ispraviti pogrešni tečaj, čak i na zaključenim listićima korisnika, ispraviti pobjednika na zaključenim listićima i druge greške.

14. Ukidanje i blokada pristupa korisničkom računu
Webmaster zadržava pravo ukinuti korisničke račune, onemogućiti pristup serveru TennisPrediction.com, bez obrazloženja. U slučaju ukidanja, korisnik nema prava na bilo kakvu naknadu.

15. Završne odredbe
Webmaster servera TennisPrediction.com ne snosni nikakvu odgovornost za ispravljanje i ažuriranje prikazanih podataka kao ni za financijske ili druge gubitke nastale zbog korištenja servera TennisPrediction.com. Webmaster ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj dodan od korisnika servera (odgovornost za dodane sadržaje snose korisnici koji su ih dodali). Informacije, prikazane na serveru TennisPrediction.com podliježu zakonima o autorskom pravu i svako njihovo kopiranje i distribucija bez pisanoga odobrenja webmastera strogo je zabranjeno.


18+